jotajotape.png

Disseny, qualitat i innovacióAquestes són les tres paraules que defineixen JJP.

Durant tres dècades, dedicada a la fabricació de dormitoris juvenils, amb un alt grau d'innovació i capacitat d'adaptabilitat a les necessitats dels espais dels nostres conductes.

Actualment és un referent del mercat, ampliant la varietat de productes, iniciem una nova línia de fabricació d'armaris a mida. Adaptables en termes de color, forma i mides, s'ha convertit en el millor catàleg d'armaris en el mercat.

Aquest any 2020 i seguint en l'expansió de les gammes de productes, ha sorgit Up & Down, el nou catàleg que combinat amb Infinity 2 i No Limits+ reprodueix les múltiples possibilitats dels llits plegables i la varietat d'opcions en què instal·lar els nostres Llits.

Diseño calidad e innovación

Son las tres palabras que definen a JJP.

Desde hace tres décadas, dedicado a la fabricación de dormitorios juveniles, con un alto grado de innovación y capacidad de adaptabilidad a las necesidades de espacios de nuestros consumidores.

Actualmente un referente del mercado, ampliando la variedad de productos, iniciamos una nueva línea de fabricación de armarios a medida. Adaptables en cuanto a color, forma y medidas, se ha convertido en el mejor catálogo de armarios del mercado.

Este año 2020 y siguiendo en nuestra ampliación de gamas de producto, ha surgido Up & Down, el nuevo catalogo que combinado con Infinity 2 y No Limits + reproduce las múltiples posibilidades de las camas abatibles y la variedad de opciones en donde poder instalar nuestras camas.