sense nom.jpg

Experiència

Líder al mercat de mobiliari entapissat, Muñoz Robles, porta més de trenta anys d’experiència al mercat. Al 1990, Vicente Muñoz i Joan Eiximeno establiren la col·laboració que continua fins al dia d'avui.

Junts hem fet grans èxits en el camp de la distribució de sofàs, la renovació de la direcció, la joventut i l'impuls, assegura molts més anys de continuïtat i èxit de la nostra empresa.

Actualment amb més de 16.000 m² dedicats a la fabricació. Destaca pel seu compromís amb el disseny, la innovació i el desenvolupament de noves tendències i estils a la tapisseria.

Líder en el mercado del mueble tapizado, Muñoz Robles lleva ya más de treinta años de experiencia en el mercado. Allá por el año 1990, Vicente Muñoz y Joan Eiximeno establecieron la colaboración que a día de hoy sigue. 

Juntos hemos realizado grandes logros en el ámbito de distribución de sofás, la renovación de la dirección, la juventud y el ímpetu, asegura muchos más años de continuidad y éxitos de nuestra empresa.

 

Actualmente con más de 16.000 m2 dedicados a la fabricación. Destaca por su apuesta por el diseño, la innovación y el desarrollo de nuevas tendencias y estilos en el mueble tapizado.

MOD_edited
MOD_edited
23224%2520MERCURY-1_edited_edited